Menu Sluiten

Op deze pagina vind U de mededelingen en oproepen vanuit het bestuur

 

22 September, brief vanuit het bestuur:

Beste bezoekers en veteranen,

 2020 en 2021 zijn jaren geweest waarin de pandemie ons in haar greep had. De regering heeft ons heel veel maatregelen opgelegd en of we het daar nu mee eens waren/zijn maakt niets uit, we hadden ons eraan te houden. Hierdoor konden wij als bestuur veel dingen NIET organiseren, denk daarbij aan 75 jaar vrijheid. VOZOD had alles gereed om in de week 10 april (zowel in 2020 als 2021) met de Veterans View (VW) in het overdekte winkelcentrum te staan. Toestemming van de locatie eigenaar, vergunning gemeente, VW vastgesteld, Anjers gekocht en nog wat kleinere zaken allemaal geregeld. Helaas werd het in beide jaren door de maatregelen afgelast.

 Ook onze geplande Regionale Veteranen Dag kon geen doorgang vinden en ook die was al in een ver gevorderd stadium. Zo stonden er nog een paar activiteiten op het programma.

 Het bestuur heeft dan ook besloten om alle activiteiten op te schorten naar 2022. We zijn momenteel bezig om een leuk programma neer te zetten maar kunnen daar nog niet te veel over zeggen daar er nog niets vast staat.

 Wel hoopt het bestuur dat we hulp kunnen krijgen van enkele veteranen met het organiseren van de activiteiten. Tevens hopen wij ook dat meer mensen ons financieel gaan steunen. We gaan ervan uit dat de meesten nog wel € 12,- per veteraan, per jaar kunnen missen, voor je partner en je gezin (kinderen) is € 12,- toch ook niet te veel. Uiteraard mag je meer betalen maar we houden voorlopig de bijdrage laag om het voor ALLE veteranen mogelijk te maken.

 Het bestuur zal z.s.m. het programma 2022 bekend maken en op deze site publiceren.

O ja, bijna vergeten, we zijn nog opzoek naar iemand die onze muntjes wil beheren, dus een penningmeester. Heb je interesse in een bestuursfunctie, laat het ons dan weten. En er zijn natuurlijk ook nog meer taken te doen.

Met vriendelijke groet namens het bestuur

Leo Haeren

 

 

9 November, vanuit het bestuur:

Beste veteranen en/of vriend van onze stichting,

Onze activiteiten in 2022 zijn natuurlijk afhankelijk van de maatregelen die de regering afkondigt.

Trouwens, mocht U nog wat tijd overhebben en U draagt onze stichting een warm hart toe, kijk dan eens of U of iemand uit Uw omgeving tijd heeft om ons te helpen.

We zijn bijvoorbeeld op zoek naar een penningmeester en naar iemand die communicatie leuk vindt en ons daarmee wil helpen.

 

Met vriendelijke veteranen groet,

Leo Haeren

Voorzitter VOZOD

06 14499341

Stichting Veteranen Organisatie ZuidOost Drenthe

 Bezoek ook onze website: www.vozod.nl