Menu Sluiten

Programma 2022:

          

Beste veteraan,

Eerst willen wij de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen hartelijk danken voor hun medewerking om ons programma te versturen.

Ten tweede hopen wij dat iedereen gezond is gebleven in deze door Corona19 beheerste tijd maar ben je toch op welke manier dan ook ziek geweest dan hopen we dat je inmiddels weer opgeknapt bent en anders weer heel snel de oude wordt.

Wij hebben als bestuur afgelopen 2 jaar weinig tot niets kunnen doen, al onze mooie plannen werden door de pandemie verstoord. We hadden voor 10 april 2020 (75 jaar bevrijding) de Veterans View geregeld, deze zou geplaatst worden bij het Kruidvat in het overdekt winkelcentrum maar zoals iedereen weet ging er niets door in die tijd. Toen de Lockdown afgelopen was hebben we weer geprobeerd om de Veterans View hier te krijgen en dat lukte maar ook dit keer was corona de spelbreker en was het niet verantwoordt om iets te organiseren. Veiligheid, lees gezondheid, was belangrijker dan alles andere.

 Nu kijken we weer vooruit en hebben volgens ons een leuk programma gemaakt. Wij dachten dat dit programma voor iedereen te doen is.

 Nu het door ons voorgestelde programma:

 1. Handboogschieten                                                23 april 2022

2. Regio Veteranendag te Emmen                            3 september 2022

3. Gezellig samenkomen Coevorden                       11 juni 2022

4. Forelvissen te Elim of Valthermond.                 22 oktober 2022

 Het forelvissen zouden we eventueel met een andere veteranenorganisatie kunnen doen.

 Op onze website kunt u zien wat er nog meer gaat gebeuren en waar we onze evenementen houden.

 Ook zoeken we nog een paar mensen die in ons bestuur een functie willen bekleden en naar veteranen die thuis zijn in de sociale media, zoals FB en Instagram maar ook in het gamen. We willen in de toekomst graag wat actiever worden op dat vlak.

 

Het bestuur.